Inside Our Small Nut Shell

Aprill tõi meile muudatusi – Mark alustas tööinimese elu , prioriteet ikkagi kool aga nüüd tuleb siis need kaks asja ühendada. Peale selle on Markil tüdruksõber 🥰 . Koos käisid nad ka kolmapäeval ooperit vaatamas. Palju uut sel kuul 😊

Huhtikuu toi meille muutoksia ja uutisia – Mark aloitti työelämä , prioriteeti kuitenkin koulu mutta nyt ne kaksi asia pitää fiksusti yhdistää. Sen lisäksi on nyt virallista että Markilla nyt tyttöystäva 🥰 Kävivät täällä viikolla myös yhdessä ooperassa 😊

Meie oli sel nädalal kahekesi maal. Tegime suurpuhastuse , alustasime laupäeval kl10 ja lõpetasime peale 15. Kohe kergem hingata , nii mõnus. Peale koristasime tegime mõnusat süüa

Me olimme tänä viikonlopulla kahdestaan mökillä. Tehtiin iso kevätsiivous , aloitettiin aamulla kl10 ja lopetettiin 15 jälkeen. Ihana tunne kun kaikki kunnossa, tuntuu kun olisi helpompi hengittää. Lisäksi satsatiin hyvään ruokaan

Täidetud shampinjonid / täytetyt herkkusienet
Tuunitud omlett / pikkusen parempi omletti
Spargel, lillkapsapüree ja kohafilee hiidkrevettidega / parsa , kukkakaali puree , kuha katkarapujen kanssa
Hommikusalat / aamusalatti
Ei mäletagi millal kamina klaasis oleks nii puhtad olnud / en muistakaan milloin viimeksi takan lasit olisivat ollut niin puhtaat

Ja millest veel kirjutada kui mitte lindudest 😁 . Reede õhtul olime kl 21:30 õues ja kuulsime Höbringi suunas isase händkaku huikamist . Laupäeva hommikul olin 6:15 hoovis ja nägin meie oma hoovis emast händkakku. Lendas vahtra oksale , veidi tegi oma kraaksatusi ja siis lendas mere poole. Niiiiii lahe , me oleme händkakke üle aasta otsinud ja arvasime et nad on mujale kolinud aga nad on ikka SIIN 🥳 Allpool mõned pildid meie hoovi lindudest ja siis meie linnuretkest kahlajate kohta . Kahlajaid oli veel vähe aga sellest hoolimata mõnusad paar tundi mere ääres

Ja mistä vielä kirjoittaa kun linnuista 😁 . Perjantai illalla oltiin 21:30 aikaan ulkona ja kuultiin Höbringin suunalla papa viirupöllö huutoa . Lauantai aamulla menin 6:15 aikaan kävelylle ja näin meidän omalla oihalla mamma viirupöllön. Lensi vaaheran oksalle , istui ja teki oma naaraan outo ääntä , sitten kensi meren suuntaan . Kivaaaaa , ollaan viirupöllöa etsittu yli vuoden ja mietitty että varmaan muutanut pois mutta nyt nähtiin omalla pihalla . Ne on vieläkin. TÄÄLLÄ 🥳 . Alapuolella pari kuva meidän pihalinnuista ja muut kuvat meidän sunnuntai linuretkestä kahjaloiten lempialuelle. Niitä oli vielä vähän mutta oli kiva parin tunnin retki rannalla

Hoburästad on tagasi / kulorastat on takaisin
Ka meie siil on ärganud talveunest / siili on herännyt talviunesta
Ristpart / ristisorsa
Liivatüll / tylli
Liivatüll / tylli
Põldlõoke / kiuru
Ei teagi kes see on , arvasin et merisk aga pildilt ei suutnud punast nokka tuvastada / ajattelin että on meriharakka mutta en nähnyt kuvalla punasta nokka
Armas aul / ihana alli

Enne kui koju tulime , käisime ka Dirhami sadamas kus ootasid traale sadamasse kolm lõbusat hüljest.

Kotimatkalla ajettiin Dirhamiin ja siellä odotti satamassa troolerita takaisin kolme hyljestä

Mõnus nädalalõpp. Taas energiat et jaksata järgmise reedeni . Üks asi veel – otsustasime et me ei lähe maid Madeirale, oleme puhkusenädala Eestis. Meil läbi käimata Setomaa, Tõstamaa kant , Saaremaale tahaks , nii et küll me tegevust leiame

Ihana viikonloppu , taas jaksaa seuraavan perjantain saakka. Yksi asia vielä – päätettiin että me ei mene toukokuussa Madeiralle . Ollaan lomaviiko Virossa . Me ei ole käyty Setomaalla , Tõstamaa seutu, Saaremalla jo todella pitkään niin että tehdään pikkureissu täällä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s