It is a start !

Pööningu plaan on tehtud , materjalid tellitud ja mehed valmis . Ehk siis me jälle ehitame . Pöörane aga me ei oskagi teisiti. Selleks et mehed saaksid järgmisel nädalal alustada tuli pööning üleliigsest prahtist tühjaks teha . Tiit oli ka üles teinud kassidele mõnusaid pesasid ja tassinud heina , nüüd oli see kòik üks suur hiirte pärusmaa . Samas paar tundi vastikut tööd ja pööning oli korras . Pòletsime kohe ka kogu prahi nii et ka sellega on ühel pool . Hommikul ei olnud eel ise päeva suuredt tööst jälgegi ja hea et nii.

Yläkerran suunitelma tehty , rakennusmateriaskit tilattu ja remppamiehet valmiina eli me aletaan taas isolla projektilla . Kiva että myös Jura tule Ukrainasta , hän on oikeasti tehokas työmies . Nyt kun kaikki on valmina , piti meidän yläkerta siivota . Tiit oli myös sinne tehnyt paljon kissa paikkoja ja vienyt heiniä . Niistä oli tullut hiirten pesät . Toisaalta pari tuntia kauheata työtä yläkerrassa , tavaroiten kuljettaminen polttopaikalle ja polttaminen. Seuraavalla aamulla ei ollut urakkasta mitään jälkeä ja hyvä näin

Start

Mark ei olnud täna koolis aga tegi kodus loovtööd . Mark ei ollut tänään koulussa mutta teki kotona oma tutkimustyötä

Kimmol oli kodukontori päev aga tegelikult oli temast ka päeval suur abi . Kimmolla oli tänään etätyöpäivä , silti hæn oli aina välillä ulkona apuna

Pööring ootamas remondimehi . Kòik puit jäi üles ja selle saavad loodetavasti ära kasutada . Yläkerta odottamassa remppamiehia . Kaikki puumateriaali jäi yläkertaan ja toivottavasti he saan sen käyttä pois

Alles jäävad asjad panime kokku ühte nurka . Kaikki mitä pidetään jäi yhteen nurkaan

Tiidul on ka kangasteljed , peab hakkama talviti kaktsuvaipu tegema. Täällä on myös kankaspuut , pitää alkaa talvisin tekemään rästmattoja

Meie kurikuulus palk mis peab alles jääma . Eks remondi käigus selgub mis sellega saab . Meidän kuuluisa tukipalkki mitä jää. Katsotaan rempan myötä miten sen kanssa

Kell oligi juba üle 17 kui Kimmole ei andnud rahu sauna lakk. Nii et päeva lõpuks sai ka see tühjaks nii heintest kui vastikutest vanadest madratsitest. Mark oli kindel et ta sai sealt aidsi , musta surma , hispaania palaviku , lastehalvatuse ja kòik muud jubedad haigused 🥺😂

Kello olikin jo yli 17 kun Kimmolle ei antanut rauha saunan yläkerta. Niin että päivän pääteeksi oli myös se tyhjä niin heinistä mun kauheista vanhoista patjoista ja täkeistä . Mark oli varma että hän sai sieltä aidsin , polion , espanialaisen kuumen ja mustan kuolemaan 🥺😂

Nii et meil oli väga tegus päev . Tegelikult on meil olnud tööd ka kodus . Lund on nii palju et lumetööde tegemine läheb trenni eest , lisaks on täisremont korter 4 vetsus ja meile tuli uusi dussikabiin .

Niin että meillä oli tehokas päivä . Oikeasti on puuha täynnä myõs päivät kotona . Lunta on niin paljon että lumityöt mene treeneista . Asunto nr 4 koko vessassa on remontti ja se mene ihan uusiksi ,meille tuli uusi suihkukoppi.

Hoog sees ja pühapäeval jätkasime koristamisega . Järgmisel nädalal tulevad 5,4m pikad põrandalauad ja neile oli kohta vaja . Nii et sama soojaga tegime ka kuuridesse ruumi. Korraliku kuuride koristamise teeme kui kõik remondid valmis

Samalla lämmöllä jatketiin tänään . Seuraavalla viikolla tulevat 5,4m pitkät lattialaudat ja niille tarvitiin tila . Eli siivotiin myös vajaat ja poltetiin roskia . Kunnon siivous tehtaan kun rempat ohi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s