Starting point

Üle mitme nädala oleme jälle maal. Siin on uskumatult ilus . Linnas pannakse tànavatele nii palju soola et ükskòik kui palju tuleb lund , on üldmulje üsna hall ja lögane . Siin on kõik valge , puhas ja puutumatu , aed täis loomade jälgi . Üks põhjustest miks maale tulime oli ülemise korruse üle vaatamine . Mina olin enne tänast seal ainult korra käinud . Siin siis meie remondi algpunkt . Arvasime et see õnneks peaaegu tühi aga kui kokku korjata kogu sellel pinnal olev jama siis seda on tegelikult palju 😔 Ja esimene unelm on purunenud – minu nägemuses oli nii et kui uksest sisse tuled siis näed otse teise otsa kus on prantsuse uksed . Keegi loll on aga korstnad ehitanud keskele minu koridori 😤🥺

Monen viikon tauon jälkeen ollaan taas maalla . Täällä on uskomattoman kaunis . Kaupunkissa laitettaan niin paljon suola että vaikka sataa , silti kaikki näyttä pian likaiselta ja söhjöseltä . Tässä kaikki on valkoinen , koskematon ja puhdas , pihalla vaan eläimien jälkiä . Yksi tärkemmistä asoista minkä takia tänne tultiiin , oli yläkerraan katsominen . Mina olen siella joskus kerraan käynyt mutta en oikein muistanut miltä se näyttä . Samalla oli mielikuva että se aikatyhjä . Hyvä juttu on se että se ei lattiasta kattoon täynnä mutta on siellä riitävästi kama kun kerää kasaan koko aluelta 😊 Ja mun esimmäinen unelma on särkynyt- mun näkemyksessä oli tärkeä osa ylesikyvasta siinä että kun tulet ovesta sisäân , näet läpi koko kerrokseen toisessa päässä olevien raskalaisten ovien saakka . Nyt selvisi että joku käyntänöllinen tyhmyys on rakentanut piiput keskelle taloa 😤🥺

Ka üleval on mitu kassimaja . Myös yläkerrassa on monta kissataloa

Kes

Teine purunenud illusioon . Uksest sisse tulles on põrandal suur ja kõrge tala . See oeab jääma sest meie söögitoa ja elutoa vahel on kergsein ja kui see palk ära võtta siis talad vajuvad läbi. See oleks saanud ära võtta kui oleksime all remonti tehes pannud uste peale terastala . Nüüd peab aga mõtlema kuidas selle suure talaga edasi elame

Seuraava haaste . Kun tulet ovesta sisään siellä on maassa iso ja korkea palkki . Puihuin Rainin kanssa ja sen pitää jäädä koska se tukee rakenteita . Olohuone ja ruokahuone on iso tila ja siellä välillä oleva seinä ei ole kantava . Jos olisimme alussa heti miettinut toisen kerroksen käyttöön ottoa niin olisimme saanut tukea sitä seinä missä on nyt ovet teräspalkilla mtta nyt meidän pitää miettiä miten elää sen yläkerran palkin kanssa

Peab küll palju usku ja kujutlusvõimet olema et uskuda et paari kuu pärast see on selline…

Pitää kyllä ollaa paljon uskoa ja kuvittelykykyä että nähä se kerros parin kuukauden kuluttua sellaisena …

Tegelikult , kui me meil poleks selle maja renoveerimise kogemust siis heituksime aga nüüd ma küll usun et saame sellega hakkama 😎

Oikeasti jos meillä ei olisi talon rempan kokemusta niin tämä kauhistuttaisi mutta nyt odotettaan innolla ja uskotaan että saamme sen sellaisena todeutettu 😎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s