We are in planning phase again !

Ei läinudki palju aega mööda kui oleme planeerimas järgmist ehitusprojekti . Seekord siis teisekorruse välja ehitamist . Ega meil tegelikult ruutmeetritest puudu ei ole aga samas pole ka külalistele head kohta . Seepärast sellest tulebki eelkõige suvekorrus ja mõnus olemine kõigile kes meile külla tahavad tulla . Tegelikult ega meil enne sedagi projektidest puudust ole – selle talve projekt pidi olema sauna remont ja kevadest alates õue mõnusamaks tegemine . Nüüd üks suur projekt sellele lisaks 😂 No ega me oskagi teisiti . Kui mingi projekt silmapiiril siis minus tärkab kohe sisearhidekt kes paari päevaga kogu plaani paika paneb . Ja siis tuleb Kimmo oma praktiliste asjadega – kas sa oled mõõtnud et see mahub , mõistlikum oleks nii teha , äkki hoopis nii , mis hoopis sellest mõttest arvad 😳😅 Mis mõttes , kõik on ju juba paigas 😇 Siis me riideleme , mina mossitan ja pean tegema moe pärast paar väikest kompromissi . Tegelikult pean küll tunnistama et üks Kimmo ideest oli tegelikult väga hea . Pss see on saladus et ma nii mõtlen , ta arvab et ma võitis selle lahingu jõuga 🤣

Ei mennytkään kauan kun me ollaan taas suunitelemassa seuraava rakennusprojektia . Täällä kerta suunitellaan toisen kerroksen käyttöön ottoa. Oikeasti meillä on riitävästi neliöitä mutta ei ole hyvä paikka vieraille . Sen takia siitä tuleekin kesäkerros ja hyvä paikka kaikkille joka halua tullaa käymään . Oli meillä muutenkin suuniteluja projekteja vuodelle 2019 x- kevällä hakutaan remppa sauna , kunnostaa piha , vaihtaa vajojen ovet uusiin ja nyt vielà kokonaisen kerroksen rakentaminen 😂 No ei me oikeasti edes osaa toisin . Heti kun projekti näkyvissä , minussa herää sisustussuunitelia joka parissa päivässä kerää netista ideoita ja sitten päättä millainen siitä tulee . Ja sitten tulee Kimmo omilla järkevillä ideoilla 😳😅 MITÄ, MIKSI – eikö sa ymmärtänyt että se oli jo valmiiksi suuniteltu 😇😈 Sitten me riidellään ja sitten mun pitää tehä pari kompromissia . Oikeasti meidän välissä mun pitää tunnistaa että hänellä oli oikeasti pari hyvä ehdotusta mutta en kyllä sanonnut sitä hänen kuuluessa näillä sanoilla 🤣

Üles tulevad prantsuse uksed aknad asemrl ja prantsuse rõdu . Seinad ja põrand heledast lauast , väike wc ja dušš , suur garderoob ja kaks sisse ehitatud voodit ning suur võrkkiik

Yläkertaan tulee ranskalainen parveke ja ovet , lattia ja seinät shiplap tyylisesta laudasta , pikku vessa ja suihku , iso vaatekaappi ja kaksi sisään rakentettua sänkyä ja varmaasti iso riipukeinu.

Midagi sellist , jotain sellaista

Uksed , ovet

Shiplap laudprofiil , shiplap laudotus

Väike katusealune vets , pikku vessa katon kulman alla

Korralik garderoob , kunnon vaatekaappi

Loomulikult võrkkiik , tietenkin riipukeinu

Sisseehitatud voodis , sisään rakennettu sänkyt

Hele mereline interjöör , kevyt meren henkinen sisustustyyli .

Loodetavasti õnnestub ja saame suvel seal külalisi vastu võtta

Toivottavasti asia onnistu ja saamme kesällä majoittaa sinne jo vieraita

20.01 info – uksed on tellitud ning makstud nii et remont on ALANUD

Päivitys 20.01 – toisen kerroksen ranskalaiset ovet tilattu ja maksettu niin että remppa on virallisesti ALKANUT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s