Waiting for Christmas

Kolmas Advent . Aeg on läinud kiiresti . Tööl on megakiire ja päevad lähevad ruttu . Ma pole kuskil näinud töökamaid ja vähenõudlikumaid inimesi kui on Omnivas . Meediast tuleb ainult negatiivset aga nad ikka jaksavad ja annavad ennast parima . Jõuludeni on veel nädal nii et kõige kiirem aeg on veel ees . Minu viimane tööpäev Omnivas on 18.01 aga ma leppisin oma juhiga kokku et me anname sellest teada alles pärast jõule . Õnneks on mul väga mõnusad nädalalõpud mis annavad jõudu nädala sees selle hullusega hakkama saada . Teise advendi nädalavahetuse veetsime me Niko ja Tiinaga Elbikul . Käisime jalutamas , tegime head süüa ja nautisime koosolemist .

Kolmas adventti . Aika kulu nopeasti . Töissä on megakiire ja päivät mene nopeasti . Ma en ole koskaan nähnyt ihmisiä joka tekisi enemmän töitä kun he ja vähemmän vaativampia kun he . Mediasta , myyniltä , asiakaspalvelusta tulee vaan negatiivista mutta he vaan teke enemmän ja yrittää vielä paremmin tehä suoraan sanotuna paskasta pullaa . Jouluihin on viiko ja kiireisin viikko edessä . Mun viimeinen työpäivä Omnivassa on 18.01 mutta ollaan sovittu mun pomon kanssa että ilmoitettaan siitä vasta joulujen jälkeen . Onneksi mulla on ihanat viikonloput mitä auttaa jaksamaan . Toisen adventin viikonlopun oltiin Ölbäckillä Nikon ja Tiinan kanssa . Käytiin kävelemässä, tehtiin hyvä ruokaa , nautitiin hidastä elämä.

Sel nädalavahetusel mõtlesime linnas olla aga kuna laupäeval tuli elektrik ja liimpuittalad siis olime taas Elbikul . Seekord siis ilma Markita .

Suuniteltiin viikonloppua kaupunkissa mutta kun lauantaina tuli sähkömies ja liimapuu palkit , oltiin taas Ölbäckillä . Mark jäi kuitenkin kaupunkiin

Nädalavahetusel oli mõnus õueilm , paar kraadi külma ja ilma tuuleta . Tegime õues tuld , jäälühtreid , valmistusime jõuludeks , tegime sauna . Külm ja pimedaga saunas käimine on hoopis teine kogemus kui suvel . Elektrik tegi ära kõik viimased tööd ja nüüd meil on paigas kõik välislambid , kuurides on lambid ja dussiruumi termostaat töötab nagu peab . Samuti on meil välja valitud jõulukuusk . Sel aastal on meil üldse palju kuuski . Väike kuusk on Elbikul söögitoas , Elbikul õues 4 kuuske , kodus all poiste keldris , meie magamistoas ja toas elus kuusk .

Viikonlopulla oli ihana ulkoilusää, pari astetta kylmä mutta ei ollenkaan tuulta . Tehtiin ulkona tulta , jäälyhtyjä , valmisteluja jouluun ja myös sauna . Sauna on nyt ihan erikokemus kun kesällä . Sähkömies teki kaikki venynyt sähkötyöt ja nyt meillä kaikki ulkovalot toimimassa , valot vajoissa ja myös suihkuhuoneen lattialämmitys toimi kun pitää . Yhtessä etsitiin sopiva joulukuusi . Seuraava viikonloppu haetaan se metsästä . Tänä vuonna meillä riitävästi kuusia – hetkellä pieni Ölbäckin ruokahuonessa , 4 kuusta ulkona , pikku kuusi lasten kellarissa , kotona olohuonessa ja meidän makuuhuonessa . Kai voi sanoa että valmiina jouluun 🤩

Kogu praht sai sel nädalavahetusel põletatud

Viikonlopulla sai koko roska poltettu

Maja välisuste käepidemed said värvitud ja ette

Ovenkahvat saivat maalattu ja oveen kiinni

Esimene esik hakkab lõpuks valmis saama

Pikkueteinen alkaa valmistumaan

Jõulud kodus

Joulut kotona

Täna otsustasime et see väike kuusehekk ja värav maja ette ikka ei sobi . Nii et siit järgmine projekt kevadeks . Hekk ja vörav maha , koormaid mulda ja uus muru kuni tänava ääres olevate suurte kuuskedeni . See muudatus toob maja ette avarust ja ruumi

Tänään päätettin että kuusiaita talon eteen ei sopi . Niin että siitä uusi projekti kevään . Odetaan pois kuusiaita ja vanha portti , tuodaan pari kuorma multaa , uusi nurmikko isojen kuusijen saakka . Se muutos tuo taloon eteen avaruutta ja tila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s