Mark 14 😍

Meil on kodus veel ĂŒks suur poiss . Aeg lĂ€heb kiiresti ja Mark juba 14 . Sel aastal Mark otsustas et peab sĂ”pradega sĂŒnnipĂ€eva alles siis kui kool algab . Suvel poiste kokku saamine alati keeruline . Meie aga pidasime pidu iseekeskis

MeillÀ on kotona vielÀ yksi iso poika . Aikaa lentÀÀ ja Mark on jo 14 . TÀnÀ vuonna Mark pÀÀtti ettÀ juhli synttÀreitÀ poikien kanssa vasta kun koulu alkaa . KesÀllÀ on aina hankala saata porukkaa kasaan . Nyt juhlitiin synttÀreitÀ perhen keskeen

Mark sai sĂŒnnipĂ€evaks sellise asjanduse , sellega peaks youtuberi karjÀÀr olema garanteeritud.

Mark sai Tanelilta sellaisen vekottimen , hÀn oli todella onnellinen

Mis 14 pidu on ilma tĂŒdrukuteta.

Aah , meillÀ 14 vuotias synttÀrit , kai silloin pitÀÀ ollaa myös nÀttejÀ tyttöjÀ

KĂ”ige parem ĂŒllatus saabus meie kööki kell 1:30 . Marki ammune unistus oma koerast sai tĂ”eks . Ta ei suutnud isegi magama minna . Koer ise tuli kööki ja viskas kĂŒlili ning teda ei saanud vĂ€lja isegi veiselihapihviga . Magasime öösel uksed lahti ja hommikuks oli ta siiski oma teed lĂ€inud

YöllĂ€ 1:30 tuli Markin pitkĂ€n ajan unelmasta totta – meillĂ€ oli yhtĂ€kkiĂ€ koira . Koira tuli keittiöön ja oli kun kotona . Ei edes nautapihvi saanut hĂ€nta liikumaan . Mark oli niin innoisaan ettĂ€ ei pystynyt edes nukkumaan . Me nukutiin yöllĂ€ ovet auki ja aamuksi hĂ€n oli mennyt omille teille

LaupÀeval pidasime pidu koos perega . Mimmi ja papa sÔitsid selleks saarelt mandrile ja meile , homme taas tagasi

Lauantaina juhlitiin synttÀreitÀ mimmi ja papan kanssa . He tulivat vaan tÀtÀ pÀivÀ varten saarelta manterelle ja meille , huomenna taas takaisin .

AitÀh teile kallid

Kiitos teille siitÀ

Happy Birthday Dear Mark 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s