Mark 14 😍

Meil on kodus veel üks suur poiss . Aeg läheb kiiresti ja Mark juba 14 . Sel aastal Mark otsustas et peab sõpradega sünnipäeva alles siis kui kool algab . Suvel poiste kokku saamine alati keeruline . Meie aga pidasime pidu iseekeskis

Meillä on kotona vielä yksi iso poika . Aikaa lentää ja Mark on jo 14 . Tänä vuonna Mark päätti että juhli synttäreitä poikien kanssa vasta kun koulu alkaa . Kesällä on aina hankala saata porukkaa kasaan . Nyt juhlitiin synttäreitä perhen keskeen

Mark sai sünnipäevaks sellise asjanduse , sellega peaks youtuberi karjäär olema garanteeritud.

Mark sai Tanelilta sellaisen vekottimen , hän oli todella onnellinen

Mis 14 pidu on ilma tüdrukuteta.

Aah , meillä 14 vuotias synttärit , kai silloin pitää ollaa myös nättejä tyttöjä

Kõige parem üllatus saabus meie kööki kell 1:30 . Marki ammune unistus oma koerast sai tõeks . Ta ei suutnud isegi magama minna . Koer ise tuli kööki ja viskas külili ning teda ei saanud välja isegi veiselihapihviga . Magasime öösel uksed lahti ja hommikuks oli ta siiski oma teed läinud

Yöllä 1:30 tuli Markin pitkän ajan unelmasta totta – meillä oli yhtäkkiä koira . Koira tuli keittiöön ja oli kun kotona . Ei edes nautapihvi saanut hänta liikumaan . Mark oli niin innoisaan että ei pystynyt edes nukkumaan . Me nukutiin yöllä ovet auki ja aamuksi hän oli mennyt omille teille

Laupäeval pidasime pidu koos perega . Mimmi ja papa sõitsid selleks saarelt mandrile ja meile , homme taas tagasi

Lauantaina juhlitiin synttäreitä mimmi ja papan kanssa . He tulivat vaan tätä päivä varten saarelta manterelle ja meille , huomenna taas takaisin .

Aitäh teile kallid

Kiitos teille siitä

Happy Birthday Dear Mark 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s