Step by step we are closer to result we imagined

Viimased nädalad on olnud nii kiired et pole olnud mahti kirjutada . Nüüd kui hakkasin kirjutama , ei oska kuskilt alustada sest toimunud on niiiiii palju . No proovin kuskilt alustada aga lasen piltidel rääkida enamuse loost

Viimeiset kaksi viikoa on ollut todella kiireiset niin että ei ole ollut aikaa edes kirjoittaa . Nyt kun päätin kirjoittaa , en osaa aloittaa kun ne ollut mahtavat viikot , askel askelelen jälkeen enemmän se mistä vuosi sitten unelmointiin . Kuvat kertoo täällä kertaa tarninan

Erik käis hambaarstil ja sai ilusad terved valged hambad . Erik kävi hammaslääkärissä ja nyt hänellä terveet ja valkoiset hampaat

Markil lõigati varvast ja loodetavasti saame sissekasvanud küüne edaspidi unustada . Markilla leikatiin varvasta ja toivottavasti saamme unohtaa sen kynsi ongelman

Tiina on küll kaks aastat olnud abielus aga nüüd otsustati talle korraldada tüdrukuteõhtu pin up stiilis . Tiina on ollut naimisissa jo kaksi vuotta ja ne olivat yllätyshäät ilman tyttöjen iltaa . Nyt päätettiin että pitää hänelläkin olla kunnon tyttöjen iltaa . Illaan teema oli pin up tyyli

Berit sai ka aasta vanemaks . Nagu tavaliselt , pidu ma ei pidanud. Beritin synttäri oli pikku juhla perheen kanssa . Tämä on jo perinne että en järjestää mitään juhla

Ema sünnipäevakink täitis tühja koha meie vetsus ❣️ Äidin syntyäri lahja täytti tyhjän paikan meidän vessassa ❣️

Kõige suuremad muudatused on toimunud muidugi Elbikul . Isot muutokset on tapahtunut Ölbäckillä

Kimmo värvis meie pruuni esiku valgeks . Kimmo maalaisi meidän ruskean eteisen valkoiseksi

Tegi meile peenrakaste . Kimmo teki meille laatikoja

Ja poleeris ära kapid . Kiilotti kaapit

Istutas mimmiga 100 hekikuuske . Ja istutti Mimmin kanssa 100kuusta mistä tulee joskus meidän kuusiaita

Mina vahepeal pesin õues nõusid ja ema toas . Meie köögiapid täitusid suure hooga . Mina purkasin astioiten laatikoja ja tiskasin ulkona , äiti teki sama sisällä, päivän pääteksi oli meillä kaapit täynnä astioita , kattiloita ja pannuja

Tahtsime maja ette avarust ja nüüd see on saanud tempoka alguse . Palju puid on maha võetud , vanad sirelid on läinud ja uued lilled tulevad asemele . Maja esisega on veel tööd aga hea algus tehtud . Me halutiin talon etupuolelle enemmän valo ja avaruutta . Sekin projekti on saanut alkuunsa – paljon puita on odettu pois , vanhat sireenit on mennyt , uusia kukkia tulee tilalle

Seija saatis Kimmole kaks Haaga rodot , et ta oma juuri ei unustaks . Need on nüüd maja ees oma uues kodus . Kimmon äiti lähetti kaksi Haagalaista rodoa . Juuret alunperin Haagassa , nyt uudessa kodissa Ölbäckillä.

Peale projektide on sellesse nädalasse mahtunud ka mõnusat vaba aega . Nii tore et Kirsi perega tulid meile külla . Oli tõeliselt töine aga ka väga mõnus nädalavahetus. Projektien lisäksi mahtui tähän viikon myös kivoja hetkia Kirsin perhen kanssa . Ihana että he tuöivat meitä katsomaan . Oli touhukas ja kiva viikonloppu

Ühisel jõul said paika istutuskastid ja esimestesse kastidesse on juba istutatud ka maitsetaimed . Yhteisvoimalla saivat istutuslaatikot paikoille ja kahdessa laatikossa on jo siemenet kylvetty

Sel nädalal jõudis meieni puude lõhkumise järjekord . Uuuh kus tuli hunnikud . Riita ladumisega läheb veidi aega aga kui see tehtud siis järgmine paar aastat on meil hooletu . Täällä viikolla käivät meillä miehet ja tekivät halkoja .Mitkä pinot ! Vähän kestää kun saamme ne pinottu mutta kun tehty sitten meillä monen vuoden puut olemassa

Luca , Kimmo ja Mark avasid suplushooaja. Kimmon, Lucan ja Markin uimakausi on virallisesti avattu

Aitäh teile ema , isa , Kimmo ja poisid , kogu Kirsi pere. Teist on olnud palju abi ja rõõmu . Aitäh Seijale ja Paulile rodo eest. Rodo ja hortensia aed on see millest unistame ja te aitasite selle aluse panna

Kiitos Kirsille perheineen , äiti , isä , Kimmo ja pojat – olette ihania ja teistä on paljon apua . Kiitos Seijalle ja Paulille rodoista . Rodo ja hortensia etupiha on se mitä halutaan ja nyt sille on laitettu ihana alku

Uute kohtumisteni ! Olete kallid

Tapamisiin ihana Suomen perhe ! Olette aina tervetulleita

One Comment Add yours

  1. verkkir says:

    Kiitos hauskasta ja rennosta viikonlopusta! Oli niin ihana nähdä talo nyt ja kaikki teidän haaveet ja suunnitelmat lähes valmiina! Kesällä taas ja sitten kite surfing kurssille!👍😍

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s