Farewell

Üks etapp elus jälle minevikus . Kokku olin ABBs 7,5 aastat. Kuigi pole teadlikult karjäärile mõelnud , on see tulnud ise . Need on olnud väga tegusad , õpetlikud ja huvitavad aastad . Seal on toredaid inimesi aga ka neid kes hoiavad oma toolist kinni. Igaljuhul olrn ma väga tänulik nende aastate ja kogemuste eest ning nüüd on aeg edasi liikuda 

Yksi vaihde taas selän takana . Yhteensä tuli ABB vuosia 7,5 . En ole koskaan tiedoisesti tehnyt ura ja kaikki ne ylennykset on tullut ilman että olisin niitä hakennut . Ne on ollut mieleenkiintoiset ja paljon opettavat vuodet . Siellä on kiva porukka mutta myös niitä ketä pitää tuolista kiinni ja on oikeasti jarrut vaikka pitäisi viedä asioita eteenpäin . Olen kiitollinen kaikista niistä vuosista ja kokemuksista mutta nyt on aikaa katsoa mitä elämällä vielä tarjottavana


Oma tiimilt sain käevõru millega käis kaasas järgmine sõnum

Omalta tiimilta sain rannekeen missä oli seuraava viesti❣️


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s