Time flying

Kuhu küll aeg kaob . Ma pole paar nädalat kirjutanud ja juhtunud on tegelikult nii mõndagi .Paulil oli seljaoperatsioon mis läks väga hästi  , meil oli mõnus nädalavahetus Soomes Kirsi juures ja tore soolaleivapidu Tero & Sanni juures , ema isa ja Erik on suvitanud kaks nädalat Kreetal , mina pidanud väga laheda lõpupeo oma meeskonnaga .

Mihin aika katoa … Siitä kun kirjoittin on jo pari viikoa ja tapahtunut on aika paljon mutta aika vaan ei ole riitänyt että kirjoitta.  Paulilla oli leikkaus mitä meni hyvin ja oli kiva nähdä että hän toipunut niin hyvin , meillä oli ihana viikonloppu Suomessa ja kiva tupaantuliaisten juhla Teron &Sannin luona , äiti, isä ja Erik on jo kaksi viikoa lomaillut Kreetalla  , minä järjestänyt mun tiimille hienon loppujuhlaan .Järgmisel nädalal on Eestis kohalike omavalitsuste valimised ja valida saavad ka e residendid . Kimmo osakes täna oma esimestel e valmistel ja valitud sai minutiga

Seuraava sunnuntai on Virossa kunnallisvaalit . Viikko ennen sitä saa äänestää netin kautta. Kunnalisvaaleissa saa äänestää myös Viron e residentit . Me Kimmon kanssa hoidetiin meidän velvollisuus aamulla netissä minuutissa


Mark , Märten ja Gregory menossa balettiin . Estonia õhtu ees ja poisid valmis


Täna käisime ka Elbikul . Suuretoa põrand on all , poistetoa põrand valmis , meie magamistoas uued aknad ees , dussiruumis käib teise ringi plaatimine sest Tanelilt saadud plaatimisseguga kukkusid plaadid järjest seinast. Poistetuba hakkab ilmet võtma nii et  suure õhinaga käisime sinna juba kardinaid ostmas . Loodetavasti on ka nende voodid järgmisel nädalal valmis

Käytiin tänään myös Ölbäckillä . Olohuoneen lattiat on lähes valmiina vaan laudat päälle , poikien huonen lattia on nyt lopullisesti paikoilla . Vessassa laitettaan jo toista kerta laatoja seinään kun ensimmäinen Tanelilta saatu mömmö oli liian heikko ja laatat putosivat pois . Lasten huoneen alkaa näyttämään lupavalta , innoissaan käytiin tänään jo ostamassa verhoja . Toivottavasti on myös lasten sänkyt seuraavalla viikolla valmiina

Elutoas on põrand all . Olohuonessa on lattia ei enää hiekkalaatiko
Poiste toas on kipsikarkass valmis . Poikien huonessa on kehikkö kipsia varten valmiina


Meie magamistoas on uued aknad . Meidän makuuhuonessa on uudet ikkunat
Kuna poistetuba tundus varsti valmis saamas siis panime neile valmis lambid . Need on vanad postkontori lambid . Kun poikien huone näytti jo aika valmiilta niin päätettin tuoda esille lamput . Kunnostettin ne itse. Ne on vanhat postikonttorin lamput niin että talosta kotoisin mutta odottivat vajassa uudelleen käyttöön ottamista

 

Esimesed pistikud on paigas. Valisime hetkel suhteliselt tavalised kui kunagi raha rohkem siis võib välja vahetada . Ensimmäiset pistorasiat on paikoilla. Valitiin hetkellä aika perus sarja kun joskus rahaa enemmän niin voi vaihtaa

Mina pidasin oma meeskonnaga väikese lõpupeo . Olime vanalinnas imetoredas privaatrestoranis . Meil oli ülitore inglastest peakokk ja palju toredaid jutte ja naeru . Toidu tegime koos ja paljude meelest oli see parim mida kunagi söönud

Minulla oli tiimin kanssa viimeinen yhteinen loppuiltaa. Oltiin ihanassa privaati ravintolassa missä englannista kotoisin oleva kokki teki meille illallisen . Oli kiva ilta missä ihana yhdessäoloa , nauruja ja juttuja . Mun ihmiset on se mitä jään eniten kaipamaan ❣️
Üks tore asi juhtus veel eelmisel nädalal – Epp&Martin olid Gabrieliga Eestis puhkusel ja enne äraminekut saime kokku. Mina , Tanel , Anu oma perega ja Epu pere. Seda pole juhtunud mitu aastat . Loodetavasti see uus algus ja vaenukirved saavad lõplikult maetud . Kift oli et Epu laps oli blond viiking mitte tõmmu iiri O ’Toole

Viime viikolla tapahtui vielä yksi ihana juttu . Äidin veljen Englannissa asuva tytär Epp oli oma perheen kanssa Virossa lomalla ja ennen pois menoa tavatiin kaupunkissa . Mina , Tanel , Epp oman peheen kanssa ja Anu omaan perheen kanssa . Anu on äidin veljen toinen tytär .  Niin kun joka perhessä on myös meillä ollut riitoja  mutta toivottavasti se oli uusi alkuu ja vanhat jutut unohdettaan . Olisi ihana koska koko meidän lapsuus on ollut yhdessä . Kiva oli tapaa mun pikku sukulaista , Epun pikkupoikaa Gabrelia . Epun mies on irlannista kunnon O’Toole mutta pikku Gabriel on vaalea viiking 


One Comment Add yours

  1. tapanifihki says:

    upeita hetkiä- taloham valmisuu huimaa vauhtia.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s