Community activities day “Lets do it “

Teeme ära talguid on peetud Eestis alates 2008 . Sel aastal oli registreeritud talguid ca 2500 ja osales ca 50000 inimest. Meie jaoks oli see esmest korda osaleda . Margi jätsime koju sest temast ei ole töö tegijat . Talgud oli Eriku koolile kuuluvas Riguldi mõisas . Seekord toimus ainult õue koristus sest mõisa seisukord ei võimalda Riguldis enam lastelaagreid korralda . Meid oli talgutel 38 ja kõik kes osalesid tegid ka kogu päeva tööd . Pärast sõime koos talgusuppi 

Yhteisön talkoja on Virossa pidetty jo alkaen 2008 . Www.teemeara.ee Täna vuonna oli ca 2500 rekiströity talkoa ja osallistui yli 50000 ihmistä.Meille se oli ensimmäistä kerta osallistua .Olime kolmistaan koska Markia ei kannatta ottaa mukaan jos tekemisest sialtä sana työ . Talkoot olivat Erikun koululle kuuluvassa Riguldin kartanossa . Täna vuonna oli vaan pihantyöt koska kartano on niin huonossa kunnossa että rehtori ei lupaa enää järjestää siellä kesäleirejä . Meidän talkoilla oli 38 henkeä ja kaikki joka tulivat paikalle myös tekivät kokonpäivän töitä . Päivän lopussa tarjotiin kaikkille talkookeittoa ja pullaa

Rehtorin alkupuhe . Direktori sissejuhatus
Tääsä koulun oppilat opettajan kanssa tekivät halkoja. Heillä riitti voima ja tahtoa koko päiväksi. Siin kooli oma õpilased koos õpetajaga lõhuvad puid . Nad jaksasid seda teha kogu päeva ja oskasid väga hästi


Meie jaoks algasid pärast kooli talguid teised talgud Elbikul. Korrastasime veidi peenraid ja korjasime oksi

Meille alkoivat toiset talkoot myöhemmin Ölbackilla . Kunnostettin kukkapenkkeja ja leikatiin pois vanhoja oksiaPärast seda piknik rannas

Päivän lopuksi piknik meidän rannalla


❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s