Riad El Walaa – our Marrakech home

Marrakechis oli meie koduks jälle Riad . Seekord vast renoveeritud ja peaväljakust ainult 500m nii et olime kõige keskel . Ümberringi oli suur sagimine aga riasis sees olid nagu kindluses

Marrakechissa asutiin taas Riadissa . Täällä kertaa se oli vasta uusittu. Kiva mutta vähemmän personaalinen kun Fezissa . Kun riadin ovi sulkeutu sun selän takana niin olet kun linnoituksessa. Meidän riad oli vaan 500m Djelmaa el-Fnasta niin että kaiken keskellä mutta myös suojassa


Breakfast in terraceMeie aken on see lahtine

Se auki oleva ikkuna on meidän


2 Comments Add yours

  1. verkkir says:

    Kiitos Berit ihanista kuvista ja matkakuvauksesta! Riadit näyttävät upeilta ja aion kyllä toteuttaa unelmani ja asua sellaisessa jonain päivänä itsekin. Ruoka näyttää herkulliselta🍓 Eräät lukijat olisivat kiinnostuneita myös kuulemaan, oletko löytänyt jotain kivaa kotiin ostettavaa😉 Nauttikaa murut!❤

    Like

  2. kibe1972 says:

    Kiitos Kirsi ! Kyllä täällä ostettava riittää 😉 meiilä on jo mukana matto Noarootsiin , mulle se kaftani ja safrani keltaiset tossut, huomenna ostetaan argaaniolyä . On täällä ihana keraamikka , lamppuja ja nahkaa , jos vaan ei olisi niitä lentojen kilorajoituksia…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s