Happy Birthday x2

on

Täna siis kaks väga tähtsat sünnipäeva – minu kalli ema 65 ja meie riigi 99

Oma emale ei suuda ma kunagi tasuda seda mida ta on teinud minu ja nüüd teeb minu laste heaks.  Minu Ema on tarmukas , soe aga ka iseloomuga naine . Talle tähtis et perel on hea ja kodu oleks korras . Ta ei ole mind hukka mõistnud aegadel kui ta tegelikult on kahelnud mu otsustes sest ta teab et sisimas ma teen ikka nii nagu ise õigeks arvan . Samas ta teab et ma olen piisavalt arukas et teha asju mis ei oleks läbi mõeldud .

Vahelduva eduga oleme me kõik emale halle juukseid tekitanud – vanakesed , mina , isa , Tanel … ja hetkel pole just kõige kergemad ajad aga sa ohverdad ennast pere heaolu eest . Me tahaksime sind aidata aga tegelikult ei ole meist keegi valmis tegema seda mida sina hetkel .

Kallis ema , ma armastame sind väga ❤ Oled parim ema ja vanaema ja hoolimata sellest mida sa igapäevaselt kuuled , oled sa parim tütar keda vanemad võivad soovida

Meil on veel palju tegusaid ja õnnelikke aastaid ees

Peale selle et ma olen väga uhke oma ema üle , olen ma uhke meie riigi ja iseseisvuse üle . Mulle meeldib et meil on selge sõna ja selge seljaga naispresident kelle kõne oli värske , avatud ja intelligentne

Tänään on kaksi todella tärkeätä synttäriä – mun äidin 65 ja meidän valtion 99 

Mun äiti on paras tytär, äiti ja isoäiti ketä voi toivoa ❤

Ma olen ylpeä mun äitistä ja olen myös ylpeä siitä että olen virolainen  , että meillä on vapaus ja oma valtio. Olen ylpeä siitä että meillä on naispressä kenellä on selkeä sana ja selkä, kenen puhe oli täynnä tuoreita ajatuksia , joka on maailman kansalainen mutta samalla myös puhu näin että siellä on jokaiselle jotain

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kallis Eesti 99

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palju Õnne kallid !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s