New beginnings

Täna algas kukeaasta . Horoskoope lugedes tundub et tuleb sama keeruline aasta kui eelmine . No õnneks me pole horoskoobi usku ja oma tegemisi selle järgi ei sea.

Me oleme ka uuel aastal sama rahutud kui eelmisel ja käisime täna uuesti Elbiku küla  maja vaatamas . Seekord koos ehitajaga .

Kimmole meeldis maja seekord palju rohkem , Rain ei leidnud ühtegi suurt ehituslikku viga ja mina olen ikka kahevahel . Maja on väga lahe juba praegu ja pärast remonti saab olema suurepärane aga tegelikult on küsimus rohkem vastutuses . Sinna on 100km , see on 20 aastane laen , see paneb kohustuse seal vähemalt igal teisel nädalal käia, püsikulusid .

Teisalt annab  kindlasti palju mälestusi , võimalus päästa ilus vana maja ja teha sellest kodu , annab võimaluse kolida kunagi linnast ära

Nii et uus aasta ja uued suured otsused …

Tänaan alkoi kukon vuosi . Kun lukee horoskoopia niin luvataan sama vaikeata vuotta kun oli edellinen mutta onneksi me ei ole horoskoopi uskovaisia.

Me ollaan myös tänä  vuonna yhtä rauhattomia kun edellisena ja uuden vuoden alkupäivällä käytiin uudestaan katsomassa sitä Noarootsi taloa . Täällä kertaa rakennusmiehen kanssa.

Kimmo tykkäsi tällä kertaa enemmän kun edellisella kerralla , Rain tykkäsi myös talosta ja ei löytänyt isoja rakennusvikoja  . Mina olen vieläkin yksi hetki ostamassa ja toisella ei .

Ma tykkään tästä talosta jo ensimmäisestä silmäyksesta . Se on hieno talo ja siitä tulisi paras . Enemmän on se kysymys vastuusta – sinne on 100km ajomatka , se on 20 vuoden laina , sinne pitäisi ehtiä joka toinen viikko , sen kanssa tule lisä pysykuluja ja varmasti on se jostain pois , todeennäköisesti meidän matkustus budjetista.

Toisaalta se talo tarjoa mahdollisuuden pelastaa hieno vanha talo, tehä siitä oma koti , paljon muistoja ja hienoja hetkiä ja tarjoa mahdollisuuden tehä elämä muutos ja muutta kaupunkista pois jos joskus tuntuu siltä .

Uusi vuosi , uudet  unelmat  ja isot  päätökset …

img_0968

img_0969

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s