Positive wibes

Seda nädalat iseloomustavad positiivsed emotsioonid

Täälla viikolla on tullut monia positiivisia tunteita ja hetkia

Meil on aasta lopus vähem tööd ja me saatsime osad renditöötajad puhkusele . Neil on väga hea diil , nad läksid puhkusele kuni 06.01 keskmise palgaga. Kui olime inimestele teatanud ja koju saatnud siis tuli meie rendifirma kontakt rääkima etteil on ikka imeline diil,teie inimesed läksid palgaga puhkusele ja nad olid kurvemad kui need kes teisest tehasest päriselt minema saadeti. Tuli hea tunne sest meil on uues tehases toesti hea sisekliima

Meillä on vuoden lopussa vähemmän töitä ja me lähetettiin osaat vuokralaiset kotiin. Heillä on hyvä diili – he saa 06.01 saakka ollaa kotona keskipalkalla. Kun oltiin ihmiset lähetetty kotiin niin työvoima vuokra firman edustaja tuli puhumaan ja sanoi että meillä ihmellistä porukkaa – he olivat enemmän surulliset kun he joka lähetettiin toiseesta tehtaasta pysyvästi pois. Tuli hyvä tunne koska meillä oikeasti on uudessä tehdassa hyvä fiilis

Neljapäeval olime oma kontoritiimiga 2017 plaane tegemas . Ma olen nende koigi ule nii uhke – nad töötasid kogu päeva kaasa , olid aktiivsed ja positiivsed , lisaks pääsesid koik tiimid escape roomis toast välja . Oli tore ja kasulik päev

Torstaina oltiin konttori tiimin kanssatekemässä 2017 planeja . Olen todella ylpeä heistä kaikista – he työskenteli koko päivä mukaan , olivat innokaita ja positiivisia . Päivän pääteksi mentiin Escape roomin ja kaikki tiimit pääsitvät huoneista ennen tuntia ylös. Ihana tiimi ja tehokas päivä

 

Reedel oli Erikul koolis Joululaat . Tore on vaadata entusiastlikuid opetajaid ja toredaid lapsi kes oma voimete piires asju kaasa teevad.

Eriku opetaja utles , et Erik on koolis väga tubli , kannatlik ja uudishimulik. Tahab koike ise teha ja proovida ning osaleb koiges . Jane käis ka Erikut kiitmas , Erik oli tal aidanud koik laada lauad ja toolid paigale tassida ja paikka panna ❤

Palju positiivseid emotsioone uhest nädalast

Perjantaina oli Erikun koulussa Joulun myyntijäiset. Heillä on koulussa hyvä fillis – positiiviset ja tahtoa täynnä opettajat ja kaikki lapset odetaan kaikkeen mukaan ja se saa omien osaamisten mukaan osallistua . Jane kävi kiitämässä ja sanoi että Erik auttoi häntä tuomaan markkina paikalle kaikki pöydät ja tuolit ja laitooi myöhemmin paikkalle . Oli koko päivän tarmokkasti paiskinut töitä

Paljon positiivisia tunteita ja muistoja yhdestä viikosta ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s