Our cute Erika !

Meil oli jälle kiire nädal

Mina jõudsin Kairega käia PÖFFil ja kuuse all glögil , Kimmoga käisime Rigolettot vaatamas , Markil oli jälle öökülaline ,Erikul kooli Kadripäeva moedemostratsioon . Kimmo käis reede õhtul Telliskivis auru välja laskmas

Meillä oli taas kiireinen viikko . Ma kävin Kairen kanssa Pimeiten öiten filmifestarilla ja raatihuoneen torilla glögilla , Kimmo kanssa käytiin ooperassa Rigolettoa katsomassa , Markilla oli maha sekaisin ja drama queenin kanssa ne tapahtumat aina voimistuu , Erikulla oli koulussa Kadripäeva muotinäytös. Erikusta tuli eleganttinen Erika .

Viikko oli sellainen että Kimmon piti perjantai illalla mennää Telliskviin päästämään vähän höyryä pois.Onneksi lauantaina hän oli taas onnelinen että me ympärilla ja viikonloppu jatkui tuplatempossa 😀

kadri1

kadri2

img_2719
We in Opera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s