You have to start from somewhere

Me oleme juba mitu aastat unistanud oma paadist .  Täna siis Kimmo otsustas meisterdada meile paadi ja õpetada ka poistele . Mark oli alguses üsna skeptiline aga pärast olid mõlemad poisid nii õnnelikud et said neid teha

Me ollaan monta vuotta unelmoitu omasta venesta , tänään Kimmo teki alkun ja rakensi prototyypin . Nautti itse tekemisestä ja opetti myös poijille . Alussa he näytti vähän skeptisilta että se varmaan ei ole mikä kiva puuhaa mutta myöhemmin olivat molemmat niin innoisaan että seuraavalla päivällä pitää tehä uusi ja isompi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaksikud tööhoos
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ensimmäiset purjeveneet valmiina
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uppo tai pysyykö pinnalla ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
It was fun doing those , its was fun to see those float ⛵️

Mulle jäi pärast seda kõike kõrvalt vaadates tunne , et paadi omamine sellise mehega nagu Kimmo oleks suur rõõm . Ei ole päriselt tööd mida ta ei oska ja asja mida ta ei viitsi teha. Kirjutan seda jutukest hommikul eilsetest tegemistest ja kui mina joon hommikukohvi ja kirjutan siis tema juba kopsid ja teeb oma eilset purjekat paremaks

Katsoen sivusta sitä puuhaa jäi vaan sisään tunne että sellaisen miehen kanssa kun Kimmo olisi venen omistaminen helppoa . Hän osaa kaikki työt mitä osaat ajatella , hänellä on intoa tehä itse ja opettaa muita . Kiitos myös Seijalle ja Paulille . Olette kasvattanut hienon miehen.

Nytkin istun mina terrassilla , juon aamukahvia ja kirjoittaan eilisista tekemisistä mutta liiterin edessä jo koputettaan – eilista purjevenetta paremmaksi ….Kimmo tekee

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s