We have soon new people in the house

Lopuks ometi on krt 1 valmis ja uued uurnikud saavad sisse kolida

Remont läbi ja täna lopetasime koristamise. Igasuguse remondiga tuleb nii palju koristamist ja asjaajamist et lopuks votab see päris läbi.

Täna tuli kinnitus et need kes vaatamas käisid tulevad meile ja alates 01.08 elavad korteris 1 Margit ja Allan. Hea kui uurnikud tulevad nii kergelt ja ise koju kätte 🙂

Huhtikuun lopussa kuoli meidän kerroksessa asunut mummo . Hän oli asunut meidän talossa koko ikänsä . Nyt on remppa valmis ja 01.08 on meillä uudet vuokralaiset Margit ja Allan.

Vaikka asunnon remppa tilattiin , oli siellä niin paljon siivomista ja asiomista.Tuntuu hyvältä että se on nyt valmiina ja vuokralaiset löytyivät niin helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Basic is done and from there on is short way to make this place a home

Näyttökuva 2016-07-13 kello 21.56.28

 

PS ! sellega meie remondid ei loppe. Nuud on lahti kogu meie vetsu lagi ja see jääb selliseks veel vähemalt kuuks. Samal ajal käib teise korruse dussiruumi remont, juba teist korda sellel aastal

PS! ei sillä meidän remppakausi vielä loppunut.Maaliskuussa tehtiin asunto nr 4 suihkuhuoneen remppa mutta vettä tuli vieläkin meille. Nyt avatiin koko katto ja selvisi että meillä on oikeasti todella iso vesivahinko. Nyt on meidän vessan katto auki ja koko mätä puu ja eriste odettu pois. Jää avoinaiseksi vielä ainakin kuukaudeksi . Silloin toivottavasti kuiva. Meidän päällä toisessa kerroksessa on jo toista kertaa täna vuonna lattia remppa. Taas lattia ylös, eristeet paikalle , uudet laatat  – no ei se mitään jos vaan saisimme sen lattiaan  pitämään täällä kerta vettä.

Fingers crossed 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s